• Title

    Sistem pengurusan
    tempahan dan sewaan

myTempahan memudahkan orang awam dan pelanggan untuk menempah atau menyewa aset dan kemudahan yang dimiliki oleh organisasi seperti dewan, gelanggang sukan, perkakasan dan sebagainya.

Penempahan dan pembayaran dapat dilakukan secara mudah, dan pelanggan boleh memeriksa status tempahan setiap aset dan kemudahan yang tersedia secara real-time.

Disepadukan ke laman web sedia ada

myTempahan boleh disepadukan dengan laman portal organisasi.

Jadual tempahan dan sewaan yang fleksibel

Jadual boleh dipaparkan dalam pelbagai bentuk samada mengikut jenis kemudahan, masa, pegawai yang bertugas mahupun lokasi kemudahan.

Panel admin yang komprehensif dan intuitif

myTempahan menyediakan panel admin yang sungguh lengkap dan mudah bagi memudahkan proses pengurusan tempahan dari proses penyenaraian kemudahan untuk ditempah dan disewa, pengurusan tempahan secara automatik dan penghasilan laporan yang lengkap.

Borang tempahan boleh dikongurasi dengan mudah

Pelbagai maklumat boleh dimasukkan dalam borang tempahan bagi membolehkan maklumat lebih terperinci dapat dinyatakan
pada setiap tempahan.

Pengurusan pembayaran yang efisyen

Proses pembayaran sama ada tunai atau elektronik dapat dikemaskini dengan esyen. Malah myTempahan turut boleh menerima bayaran secara berkala ataupun deposit.

Mengapakah anda perlukan myTempahan

Memudahkan pengurusan kalender tempahan

myTempahan membolehkan pengguna untuk menyemak tempahan dan availability di mana sahaja menggunakan pelbagai peranti. Pengguna boleh mengetahui status tempahan dan jadual dengan mudah.

Tempahan anda adalah dibuka sepanjang masa

Pelanggan yang membuat keputusan untuk menempah lawatan atau sewa tidak mahu menunggu sehingga anda tidak dapat melaksanakan aktiviti mengikut jadual mereka sendiri. Sistem tempahan akan dibuka 24 jam sehari, tujuh hari seminggu.

Antaramuka myTempahan

Ingin tahu lebih lanjut ? Cuba demo kami.
Demo myTempahan